De Learn Languages-app van Rosetta Stone gebruiken - Rosetta Stone Ondersteuning for School
Nederlands
×

Meer hulp

>

De Learn Languages-app van Rosetta Stone gebruiken

Met de Learn Languages-app voor mobiele apparaten kun je altijd en overal werken aan het leren van je nieuwe taal!
Gebruik de onderstaande koppelingen voor meer informatie over de app:

• Beschikbare activiteiten
  • Het menu Instellingen (Settings) openen
  • Opties in activiteiten
  • Inzoomen om tekst en afbeeldingen te bekijken
  • Wordt mijn voortgang gesynchroniseerd?
  • Audio Companion
  • Extra functies

Heb je de app nog niet? Klik hier voor downloadinstructies en systeemvereisten. Hulp nodig bij het aanmelden? Klik hier!

Beschikbare activiteiten

Met Learn Languages heb je toegang tot alle activiteiten die beschikbaar zijn in je online Foundations-programma, met uitzondering van schrijfactiviteiten.

User-added image

Het menu Instellingen (Settings) openen

De knop Menu bevindt zich op het beginscherm van de app. Tik op deze knop of op het tandwielpictogram, rechtsonderaan op het scherm van Android-apparaten User-added image.

Kies vervolgens de optie 'Instellingen' (Settings).

User-added image

User-added image

In het menu Instellingen (Settings) kun je de spraakherkenning uitschakelen, de spraaknauwkeurigheid aanpassen, je stemtype instellen, de functie om automatisch door te gaan naar het volgende scherm uitschakelen en geluiden voor juiste en onjuiste antwoorden uit zetten.

User-added image

Opties in activiteiten

User-added image Als je op het pictogram 'Antwoorden tonen' (Show answers) in de linkeronderhoek van een activiteitscherm klikt, wordt de activiteit tijdelijk gepauzeerd en worden de antwoorden op het scherm weergegeven.

User-added image Als je op de knop 'Pauze' (Pauze) rechtsonder in een activiteitscherm klikt, verschijnt het leerpad van de les in het midden van het scherm en een knop 'Oefening sluiten' (Exit exercise) in de linkerbovenhoek van het scherm.

User-added image

Inzoomen om tekst en afbeeldingen te bekijken

Learn Languages biedt de mogelijkheid om in te zoomen op de tekst en afbeeldingen terwijl je de lessen doorloopt. Houd je vinger op een afbeelding of tekstvak om deze/dit uit te vergroten.

Wordt mijn voortgang gesynchroniseerd?

Ja! De voortgang die je in deze app boekt, wordt gesynchroniseerd met je online programma en andersom. De tijd die je hebt besteed, wordt ook in je gebruikersrapport opgenomen. (Opmerking: het kan tot 24 uur duren voordat je voorgang en gebruik worden gesynchroniseerd en weergegeven in je online programma/rapporten.)

Audio Companion

Gebruik Audio Companion om je uitspraak, woordenschat, zinnen en andere aspecten van je taal te oefenen, waar en wanneer je maar wilt!

De Audio Companion is ontwikkeld zodat je eenvoudig kunt leren terwijl je je handen vrij hebt. Of je nu thuis bent of onderweg of in de rij staat bij de supermarkt, je kunt overal doorgaan met leren – oordopjes in en veel plezier!

Audio Companion openen:

1. Open de app en klik op Menu in de rechterbovenhoek.

User-added image

2. Klik in het menu op Verder leren (Extended Learning).

User-added image

3. Kies Audio Companion.

User-added image

4. Kies de les die je wilt downloaden.

User-added image

5. Druk op de knop Afspelen (Play).

User-added image

Andere functies

Afhankelijk van de versie van Foundations die je school of organisatie heeft gekozen, kun je toegang hebben tot de volgende extra functies in de mobiele app:

Verder leren (Extended Learning) (verhalen)
Seek & Speak
Phrasebook
Offline modus