Aanmelden bij de Learn Languages-app van Rosetta Stone - Rosetta Stone Ondersteuning for School
Nederlands
×

Meer hulp

>

Aanmelden bij de Learn Languages-app van Rosetta Stone

Er zijn verschillende manier om je aan te melden bij de Learn Languages-app op jouw apparaat.
  • Aanmelden via de Learn Languages-app op je Android-apparaat
  • Aanmelden via de Learn Languages-app op je Apple-apparaat
  • Aanmelden via een webbrowser
  • LMS/Eenmalig inloggen studenten
Voor informatie over het downloaden van de app klik hier. Om te leren hoe je de app gebruikt klik hier.

Aanmelden via de Learn Languages-app op je Android-apparaat:

1. Open de Learn Languages-app op je apparaat nadat je deze hebt geïnstalleerd en/of bijgewerkt.

2. Tik op de optie 'Aanmelden' (Sign in).

User-added image

3.  Tik op 'Werk of school' (Work or School).

User-added image

4. Voer je gebruikersnaam, wachtwoord en naamruimte (dit is het eerste deel van de eigen URL van je school of organisatie) in. Als de website voor Rosetta Stone van jouw organisatie bijvoorbeeld 'https://voorbeeld.rosettastoneclassroom.com' is, voer je in dit veld 'voorbeeld' in.

User-added image

User-added image

Aanmelden via de Learn Languages-app op je Apple-apparaat:

1. Open de Learn Languages-app op je apparaat nadat je deze hebt geïnstalleerd en/of bijgewerkt.

2. Tik op de optie 'Aanmelden' (Sign in).

User-added image

3.  Tik op 'Werk of school' (Work or School).

User-added image

4. Voer je gebruikersnaam, wachtwoord en naamruimte (dit is het eerste deel van de eigen URL van je school of organisatie) in. Als de website voor Rosetta Stone van jouw organisatie bijvoorbeeld 'https://voorbeeld.rosettastoneclassroom.com' is, voer je in dit veld 'voorbeeld' in.

User-added image

5. Voer je gebruikersnaam, wachtwoord en naamruimte in en tik op 'Aanmelden' (Sign In).

Aanmelden via een webbrowser:

1. Open nadat je de Learn Languages-app hebt geïnstalleerd en/of bijgewerkt een webbrowser op je apparaat en ga naar de website voor Rosetta Stone® van jouw organisatie (VOORBEELD.rosettastoneclassroom.com of VOORBEELD.rosettastoneenterprise.com).

2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in in de velden aan de linkerkant van de pagina en klik op 'Aanmelden'. Neem contact op met je leraar of beheerder als je niet weet wat je aanmeldgegevens zijn.

3. Wanneer je op 'Rosetta Stone Foundations opstarten' (Launch Rosetta Stone Foundations) tikt, wordt het programma opgestart in de Learn Languages-app.

User-added image

LMS/Eenmalig inloggen studenten:

1. Open de Learn Languages-app nadat je deze hebt geïnstalleerd en/of bijgewerkt en tik op 'Aanmelden' (Sign in).

User-added image

2. Tik op de koppeling 'Ik heb een SSO-code' (I have an SSO code).

User-added image

3. Voer de unieke SSO-code van je organisatie in; deze is als het goed is hetzelfde als de naamruimte van je organisatie. Als de website voor Rosetta Stone van jouw organisatie bijvoorbeeld 'https://voorbeeld.rosettastoneclassroom.com' is, voer je in dit veld 'voorbeeld' in als je SSO-code. Klik vervolgens op 'Volgende' (Next).

Neem contact op met je beheerder als je niet weet wat je naamruimte/SSO-code is.

User-added image

4. Voer tot slot je aanmeldgegevens in in de SSO-service van je school of organisatie. Je wordt dan doorgestuurd naar de app.