Alles over Foundations - Rosetta Stone Ondersteuning for School
Nederlands
×

Meer hulp

>

Alles over Foundations

Rosetta Stone Foundations is een schaalbare eLearning-oplossing die is ontwikkeld voor beginnende studenten van een taal om de basistaalvaardigheid op te bouwen. Studenten worden door middel van onze gestructureerde aanpak door een vooraf gedefinieerde volgorde en methode geleid met behulp van geluiden, beelden en tekst, zodat studenten de betekenis intuïtief in zich kunnen opnemen en het leren van de taal op natuurlijke wijze gebeurt.
Inhoudsopgave
  • Nieuwe functies
  • Beheerderstools
  • Studentervaring
  • Beschikbare talen
  • Mobiele app

*Screenshots van producten zijn bedoeld om een algemene indruk te geven van hoe de update van Foundations eruit zal zien. Ontwerp en functionaliteit kunnen worden gewijzigd naarmate ons Foundations-product in de loop van de tijd wordt bijgewerkt en verfijnd.
Nieuwe functies
  • Internetervaring zonder Flash (lessen, verhalen en begeleiding*)
  • Bijgewerkte, moderne interface
  • Consistente navigatie op internet en mobiel
  • Duidelijke informatie over voortgang meteen in het menu
  • Verbeterde spraakherkenning
  • Eenvoudiger instellen en toekomstige ondersteuning browsers
  • Offline modus voor mobiel

*Live begeleiding zonder Flash zal later worden gelanceerd dan de aanvankelijke update van de lessen en verhalen van Foundations.

Beheerderstools*
Onze beheerderstool biedt krachtige functionaliteit voor het registreren van studenten, het beheren van hun accounts en het volgen van het gebruik en de voortgang. Er kunnen rapporten worden gegenereerd voor afzonderlijke studenten of complete groepen studenten. Hierdoor kunnen beheerders snel en eenvoudig de status van hun programma controleren.

User-added image

*Beheerderstools zonder Flash zullen later worden gelanceerd dan de aanvankelijke update van de lessen en verhalen van Foundations.

Studentervaring
Het leren begint onmiddellijk in een omgeving waarin de student intensief wordt blootgesteld aan de taal, met interactieve activiteiten die zorgvuldig zijn afgestemd om de taalvaardigheid op een natuurlijke manier op te bouwen. De kernlessen beginnen met lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid. Vervolgens worden de kennis van grammatica en woordenschat vergroot door middel van gerichte activiteiten.

Er wordt veel aandacht besteed aan het leren spreken van de taal. Eigen spraakherkenningstechnologie beoordeelt de uitspraak van de student en geeft onmiddellijk feedback, waardoor de student leert de nieuwe taal correct te spreken.

User-added image

User-added image

Beschikbare talen
Foundations biedt toegang tot 25 talen:
  • Arabisch
  • Chinees (Mandarijn)
  • Nederlands
  • Engels (Amerika)
  • Engels (Groot-Brittannië)
  • Filipijns (Tagalog)
  • Frans
  • Duits
  • Grieks
  • Hebreeuws
  • Hindi
  • Iers
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Latijn
  • Perzisch (Farsi)
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Russisch
  • Spaans (Latijns-Amerika)
  • Spaans (Spanje)
  • Zweeds
  • Turks
  • Vietnamees

Mobiele app
De mobiele app Foundations Learn Languages biedt een hoogstaande mobiele ervaring, mogelijk gemaakt door ons Adaptive Blended Learning (ABLe)-platform. Door de overeenstemming van de lessen op internet en in de app en synchronisatie van de voortgang kunnen studenten naadloos overschakelen van het ene apparaat op het andere, zodat ze altijd en overal kunnen oefenen, zelfs offline.*

*Schrijfoefeningen en live begeleidingssessies moeten op een computer worden gedaan. De offline-modus is standaard beschikbaar voor klanten in bedrijven en het hoger onderwijs, en op aanvraag voor K12-klanten.

De volgende functies zijn beschikbaar voor klanten in bedrijven en het hoger onderwijs en zullen worden aangepast zodat ze in de toekomst ook beschikbaar zijn voor K12-klanten:
  • Seek & Speak, waarmee studenten hun nieuwe taal kunnen oefenen door te communiceren met de wereld om hen heen.
Phrasebook, dat zinnen bevat die studenten in hun doeltaal kunnen gebruiken in allerlei alledaagse situaties.