Catalyst LMS/Single Sign-On on a Computer - Rosetta Stone Ondersteuning
Nederlands

Catalyst LMS/Single Sign-On on a Computer

Als jouw organisatie LMS of Single Sign-On gebruikt, kun je deze instructies volgen over het starten van Rosetta Stone vanaf een computer.

1. Open een webbrowser en log in de LMS van jouw organisatie.  (De schermopname hieronder is een voorbeeld en de LMS van jouw organisatie zal er anders uitzien)

User-added image

2. Ga naar jouw Rosetta Stone-cursus en klik op de startkoppeling om de Rosetta Stone-toegangsportal te openen.

User-added image

3. Welke stap hierna volgt, is afhankelijk van of je de cursus voor het eerst opent of niet.

Nieuwe cursisten: wanneer je bij de Rosetta Stone-toegangsportal bent aangekomen, start een nieuwe cursist het onboardingproces.

User-added image

Terugkerende cursisten: wanneer je bij de Rosetta Stone-toegangsportal bent aangekomen, klikt een terugkerende cursist op het productcomponent onder "Een product kiezen" om Catalyst te starten.