De Learn Languages-app van Rosetta Stone downloaden - Rosetta Stone Ondersteuning for Werk
Nederlands
×

Meer hulp

>

De Learn Languages-app van Rosetta Stone downloaden

De Learn Languages-app van Rosetta Stone® kan worden gedownload op bepaalde Apple-, Android- en Kindle Fire-apparaten. Controleer voordat je de Learn Languages-app downloadt eerst de onderstaande systeemvereisten om zeker te weten dat de app werkt op jouw apparaat.

Systeemvereisten

AmazonGoogle PlayApp Store
ApparaatKindle FireMuchos dispositivos
  • iPad 2 en hoger
  • iPad Mini
  • iPhone 4 en hoger
  • iPod Touch 5 en hoger
BesturingssysteemAndroid 5.0 of hogerAndroid 5.0 of hogeriOS 11 of hoger
Beschikbare opslagruimte66.8 MB76 MB 216.6 MB
InternetverbindingJaJaJa

De app downloaden

Je kunt de Rosetta Stone-app downloaden door op de onderstaande koppelingen te klikken of door de onderstaande instructies te volgen voor het downloaden vanaf jouw mobile apparaat of via de iTunes Store op je computer (alleen voor Apple-apparaten).

Android  Apple  Kindle

Downloaden op je mobiele apparaat:

1. Open de App Store op je apparaat.
  2. Zoek op 'Rosetta Stone'.
  3. Tik op het Rosetta Stone-pictogram met de blauwe steen op een gele achtergrond.
  4. Tik op de knop 'Installeren' (Install) of 'Download' (Get) om de applicatie te downloaden.

User-added image      User-added image

Downloaden vanuit de iTunes Store (alleen voor Apple-apparaten):

iTunes moet op je computer geïnstalleerd zijn om de Rosetta Stone-app te kunnen downloaden. We raden aan om de nieuwste versie van iTunes te gebruiken. Neem bij problemen met iTunes contact op met Apple Support.

1. Sluit je apparaat aan op de computer met een USB-kabel.
  2. Open iTunes en typ 'Rosetta Stone, Ltd.' in het zoekveld.
  3. Klik op de Rosetta Stone-app als je deze hebt gevonden. De homepage van de app wordt weergegeven, met daarop gedetailleerde informatie (reviews, instructies, screenshots enz.).
  4. Klik op de knop 'Download' (Get), gevolgd door 'Installeren' (Install) als je klaar bent om de applicatie te downloaden.
  5. Meld je aan om te downloaden uit de iTunes Store.
  6. Selecteer je apparaat in het iTunes-venster en synchroniseer je apparaat.

Voor informatie over je aanmelden bij de Rosetta Stone-app op je mobiele apparaat klik hier. Als je meer wilt weten over hoe de app werkt klik hier.