Je wachtwoord voor Rosetta Stone Foundations resetten - Rosetta Stone Ondersteuning for Werk
Nederlands
×

Meer hulp

>

Je wachtwoord voor Rosetta Stone Foundations resetten

Studenten en beheerders die hun wachtwoord voor Rosetta Stone zijn vergeten, kunnen de volgende stappen uitvoeren om hun wachtwoord te resetten:

1. Open een webbrowser en ga naar je gebruikelijke Rosetta Stone-website (VOORBEELD.rosettastoneclassroom.com of VOORBEELD.rosettastoneenterprise.com).

2. Klik op de koppeling 'Wachtwoord vergeten?' (Forgot your password?)

Als het bericht 'Bij jouw organisatie mag je een vergeten wachtwoord niet resetten. Neem contact op met je beheerder voor hulp.' (Your organization doesn’t allow you to reset your forgotten password. Contact your administrator for help.) wordt weergegeven, neem je contact op met de Rosetta Stone-beheerder in je organisatie. De beheerder moet contact opnemen met de Rosetta Stone-vertegenwoordiger om deze functie in te schakelen.

3. Voer je gebruikersnaam in en klik op 'Reset'.

Kijk in je welkomste-mail van online_info@rosettastone.com, die je hebt ontvangen toen je werd geregistreerd voor het programma, of neem contact op met de Rosetta Stone-beheerder binnen je organisatie als je niet weet wat je gebruikersnaam is.

User-added image

4. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat aan je Rosetta Stone-account is gekoppeld.

Kijk in je spam- of junkmailmap als je de e-mail na enkele minuten nog niet hebt ontvangen. Neem contact op met het Ondersteuningsteam voor ondernemingen en onderwijs voor hulp als je de mail na een uur niet hebt ontvangen.

Opmerking: voor K12-studenten is er gewoonlijk geen e-mailadres aan hun account gekoppeld. Zij kunnen daarom geen e-mails voor het resetten van hun wachtwoord ontvangen. In dat geval ontvangen studenten de volgende foutmelding en moeten zij contact opnemen met hun beheerder om hun wachtwoord te resetten:

5. Klik op de koppeling in de e-mail om je wachtwoord te resetten. Typ een nieuw wachtwoord in en klik op 'Wachtwoord wijzigen' (Change Password).

User-added image

6. Het wachtwoord wordt opgeslagen. Vervolgens kun je op 'Rosetta Stone opstarten' (Launch Rosetta Stone) klikken om het programma te openen.