Outreach to Learners Who Have Yet to Log In - Rosetta Stone Ondersteuning

Ondersteuning

Outreach to Learners Who Have Yet to Log In

Contact met cursisten die nog niet hebben ingelogd

Kopieer en plak de onderstaande tekst.

Beste MEDEWERKER,

We hebben gemerkt dat je nog niet hebt ingelogd bij het Rosetta Stone®-talenstudieprogramma. We willen je uitnodigen in te loggen bij Rosetta Stone en een begin te maken met het opbouwen van de vaardigheden die je in onze geglobaliseerde economie nodig hebt.

Bij BEDRIJF/AFDELING weten we dat jouw deelname aan dit programma extra inspanningen vergt, en we willen je graag nog eens onder de aandacht brengen dat de volgende mobiele informatiebronnen tot je beschikking staan:
  • Rosetta Stone Learn Languages mobiele app: je blijft leren op je mobiele apparaat.  Klik hier voor meer informatie over downloaden en aan de slag gaan.
Met volledige online toegang kun je waar en wanneer je maar wilt je talenstudie volgen. Voor ons is het beste rendement van onze investering in dit programma dat ons team een persoonlijke en professionele ontwikkeling krijgt.

[Bedrijfsbeleid]

Als je vragen of zorgen hebt over dit programma, vragen we je contact op te nemen met BEHEER.

MANAGER/BEHEER