Outreach to Infrequent Learners - Rosetta Stone Ondersteuning
Nederlands

Outreach to Infrequent Learners

Contact maken met onregelmatige gebruikers

Kopieer en plak de onderstaande tekst:

Bereik je potentieel.

We hebben gemerkt dat je al een tijdje niet meer hebt ingelogd bij je Rosetta Stone-talenstudieaccount. De vraag naar Rosetta Stone is hoog, dus willen we graag dat je deze kans om een nieuwe taal te leren met beide handen kunt aangrijpen. Meld je nu aan om toegang tot de cursus te behouden en met anderen te kunnen communiceren, zodat je tijdens je hele reis gemotiveerd en actief kunt blijven.

Voor vragen over:
je accountgegevens, bijvoorbeeld omdat je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je contact opnemen met ons activeringsteam via engagement@rosettastone.com.

technische assistentie, kun je contact opnemen met Rosetta Stone via instsupport@rosettastone.com. Je kunt ook hier naar onze ondersteuningsportal gaan, die 24/7 beschikbaar is.

Jouw medewerkers hebben een ongekende hoeveelheid energie.
De sleutel naar die energie is communicatie, in elke taal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gebruik je taalaccount om:
  • Je functievaardigheden te verbeteren
  • Tot bloei te komen in een gevarieerde werkomgeving
  • Je groeipotentieel te bevorderen

Flexibel met je agenda.
Rosetta Stone past in elke drukke agenda. Jouw programma is online of via mobiele apps beschikbaar, dus je kunt je nieuwe taalvaardigheden vrijwel overal oefenen waar je snel internet hebt. Leer in je eigen tempo en in je eigen tijd.  Voor meer informatie over onze mobiele apps kun je bij de ondersteuningsportal terecht.

Hartelijk bedankt,

HANDTEKENING