Rosetta Stone Ondersteuning

Ondersteuning

Aan de slag met Rosetta Stone Catalyst

Rosetta Stone Catalyst is een evaluatiemiddel voor taalvaardigheid waarmee je in het juiste programma wordt ingeschaald op basis van je antwoorden in de voorbereidende toets en de evaluatie. Na afronding van je registratie en de voorbereidende toets word je in een van de volgende drie programma's ingeschaald:

●    Basiskennis (beginners)
●    Gevorderd (gemiddeld tot ver gevorderd)
●    Zakelijk Engels voor gevorderden (alleen Engels voor gevorderden)

Hieronder vind je antwoorden op al je vragen over hoe je aan de slag kunt gaan met het Rosetta Stone Catalyst-programma.

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan?
Hoe meld ik me voor het eerst aan bij mijn programma?
Hoe definieer ik mijn studiedoelen?
Hoe bepaalt het programma welk product ik krijg?
Hoe weet ik bij welk product ik ben ingeschaald?
Waar kan ik meer informatie vinden over mijn product?
Welke mobiele app moet ik gebruiken?
Hoe meld ik me aan vanaf een LMS/Single Sign-On-platform?

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan?

Systeemvereisten
Voor een goed begin van je talenstudie is het belangrijk dat je computer aan de systeemvereisten van Rosetta Stone® voldoet. Klik HIER voor een complete beschrijving van deze systeemvereisten.

Mocht je nog hulp nodig hebben bij het bepalen of je systeem voldoet aan de vereisten van Rosetta Stone, neem dan contact op met je IT-afdeling of het productondersteuningsteam van Rosetta Stone Product Support via telefoonnummer 877-223-9848.

Vereisten voor de headset
Rosetta Stone® spraakherkenningstechnologie is een belangrijk element van onze talenstudieoplossing. Als je deze functie wilt kunnen gebruiken, heb je een USB-apparaat met een microfoon nodig: een USB-headset of USB-oordopjes.

Voor het beste resultaat moet het apparaat voor spraakherkenning zijn gecertificeerd, door de leverancier of een derde partij.

Het is raadzaam een apparaat met een directionele microfoon met ruisonderdrukking te gebruiken. Het microfoondeel van het apparaat moet gemakkelijk bij te stellen zijn in een vaste positie, twee tot vijf centimeter van je mondhoek.

Aanbevolen microfoon
De hier vermelde aanbevolen USB-headsetmicrofoon heeft de kwaliteitstesten van Rosetta Stone voor spraakherkenning succesvol doorlopen. Het apparaat is compatibel met Windows én Macintosh.

FabrikantModelWebsite
MicrosoftLifeChat LX-3000http://www.microsoft.com
Opmerking: de aanbeveling voor deze microfoon is gebaseerd op laboratoriumtests. Computersystemen en gebruikersomgevingen kunnen verschillen, waardoor de prestaties van de microfoon kunnen afwijken.

Internetverbinding testen
Een internetverbinding met een minimale bandbreedte van 500 kbps, voornamelijk download, en een maximale latentie van 300 ms is voldoende voor alle Rosetta Stone®-producten voor ondernemingen en onderwijs.

Je kunt de snelheid van je verbinding met Rosetta Stone op deze pagina testen: http://launch.rosettastone.com/speedtest/. Klik op "Ga", waarna de resultaten onder aan de pagina worden weergegeven.

Terug naar begin